Loading...
Servicii 2019-03-12T18:39:43+00:00

Hostess – reprezinta activitatea de intampinare si interactionare cu clientii sau invitatii evenimentelor (expozitie, targ, petrecere, conferinta, lansare,etc). Presupune oferirea de informatii, insotirea sau ghidarea participantilor catre locul unde se desfasoara activitatea.
Va recomandam cu incredere hostesse cu experienta, frumoase, inteligente si vorbitoare a cate 2 limbi straine.

Sampling – reprezinta o campanie de promovare de scurta durata, concentrata in anumite zone vizate pentru a informa consumatorul potential despre produsul sau serviciul promovat. Presupune abordarea consumatorului tinta si impartirea pliantelor, brosurilor, cataloagelor sau revistelor. Acest tip de campanie se poate desfasura in locatii cum ar fi: stradal, supermarketuri, cutii postale,door-to-door, targuri, expozitii.

Modele – pentru o campanie de advertising reusita, este necesar sa alegeti modelul cel mai reprezentativ pentru dumneavoastra prin Agentia noastra.Va recomandam modele cu experienta, cu aspect deosebit si personalitate pentru fotografie (reviste, editoriale, reclame),prezentari de moda, print-uri moda, pictoriale fashion si glamour, bannere, afise, prezentari lenjerie , prezentari costume de baie, emisiuni si spectacole tv, reclame si spoturi publicitare, videoclipuri muzicale si film.

Drop Mail – presupune desfasurarea unei campanii de promovare a unui produs sau serviciu prin plasarea de materiale publicitare in casutele postale. Astfel sunt vizati clienti care locuiesc intr-o anumita zona, acestia primind informatii despre produsele si serviciile dumneavoastra. Activitatea de plasare este permanent monitorizata de un team leader.

Sampling Produs – presupune desfasurarea unei campanii de promovare a unui produs sau serviciu prin intermediul promoterilor. Consumatorul este informat despre noul produs sau serviciu prin intermediul testarii gratuite a acestuia sau a materialelor publicitare menite sa sporească vanzarile. Va punem la dispozitie promoteri, team-leaderi si supervizori in functie de marimea proiectului. Campaniile se pot desfasura in spatii publice, spatii comerciale, galerii, etc.

Petreceri Private – atunci când vă hotărâţi să petreceţi cel mai frumos moment al vieţii împreună cu alte câteva zeci sau sute de invitaţi, trebuie să ştiţi că vă aşteaptă o provocare imensă.
Noi va ajutam sa luati cele mai bune decizii pentru un eveniment reusit; organizam: petreceri aniversare, baluri, dineuri, team-building, evenimente mondene, prezentari de moda precum si lansari de produse si servicii.